Tysta enheten med Stör ej

Aktivera Stör ej om du vill tysta ljud samt begränsa vibrationer och visuella indikeringar i situationer där du inte vill bli störd, till exempel nattetid.

Inställningsalternativ

• Aviseringar
    • Undantag
    • Varaktighet
    • Automatisk aktivering

Aktivera eller inaktivera funktionen Stör ej

1. Öppna panelen Snabbinställningar genom att dra statusfältet nedåt med två fingrar.
    2. Tryck på Ringer silent icon.

Automatiska regler

Du kan ställa in automatiska regler för att aktivera Stör ej -läget för vissa tider eller händelser.

Ställa in en automatisk regel

1. Tryck på Inställningar > Ljud > Stör ej > Aktivera automatiskt.
    2. Tryck på en automatisk regel, till exempel Sömn.
    3. Ange tid och beteende efter önskemål. Tryck på Edit contact icon om du vill ändra regelns namn.
    4. Tryck på skjutreglaget för att aktivera regeln.

Om du vill skapa en ny regel ska du trycka på Lägg till regel och följa anvisningarna på skärmen.

Ställa in aviseringsljudet när läget Stör ej är aktiverat

1. Tryck på Inställningar > Ljud > Stör ej.
    2. Tryck på Aviseringar.
    3. Välj ett alternativ.

Ange undantag för läget Stör ej

1. Tryck på Inställningar > Ljud > Stör ej.
    2. Tryck på alternativen under Undantag.
    3. Tryck på reglagen för att aktivera ett eller flera alternativ.

Ange när läget Stör ej ska inaktiveras

1. Tryck på Inställningar > Ljud > Stör ej.
    2. Tryck på Varaktighet.
    3. Välj en inställning och tryck på OK. Du kan justera timinställningen genom att trycka på + eller -.