Ansluta enheten till USB-tillbehör

Du kan använda en USB Type-C-värdadapter för att ansluta enheten till USB-tillbehör såsom ett USB-minne, analoga hörlurar, en spelkontroll, ett USB-tangentbord eller en USB-mus. Om USB-tillbehöret har en USB Type-C-kontakt behöver du ingen USB Type-C-värdadapter.

Enheten har en USB-port utan lucka. Om enheten har blivit blöt är det viktigt att porten är helt torr innan du ansluter en USB-kabel. Om vatten upptäcks på USB-kontakten visas en varningsavisering på aviseringspanelen.

USB-värdadaptrar säljs separat. Sony garanterar inte att alla typer av USB-tillbehör fungerar med enheten.

Använda hörlurar med adaptern för USB Type-C-kontakt till 3,5 mm ljudkontakt

1. Anslut hörlurarna till adaptern för USB Type-C-kontakt till 3,5 mm ljudkontakt.
    2. Sätt in adaptern för USB Type-C-kontakt till 3,5 mm ljudkontakt i enhetens USB-port.