Skärmskydd

Ta bort skyddsfilmen genom att dra i den utskjutande fliken innan du använder enheten.

Skärmskydd kan bidra till att hålla enheten fri från skador. Endast skärmskydd avsedda för Xperia™-enheten bör användas. Användning av skärmskyddstillbehör från tredje part kan göra att enheten inte fungerar som den ska på grund av att sensorer, linser, högtalare eller mikrofoner täcks och enhetens garanti kan ogiltigförklaras.