Widgetar

Widgetar är små program som du kan använda direkt på startskärmen. De fungerar också som genvägar. Med väderwidgeten kan du till exempel se grundläggande väderinformation direkt på startskärmen. När du trycker på widgeten öppnas hela väderprogrammet. Du kan hämta fler widgetar från Google Play.

Lägga till en widget på startskärmen

1. Rör vid och håll kvar fingret på ett tomt område på Startskärm tills enheten vibrerar och tryck sedan på Widgets.
    2. Sök efter och tryck till på den widget du vill lägga till.

Ändra storlek på en widget

1. Tryck på och håll kvar en widget tills enheten vibrerar och släpp sedan widgeten.
    2. Om storleken på widgeten kan ändras visas alternativet Ändra storlek. Det går till exempel att ändra storlek på widgeten Kalender.
    3. Tryck på Ändra storlek och dra i prickarna för att göra widgeten mindre eller större.
    4. Bekräfta den nya storleken genom att trycka var som helst på Startskärm.

Flytta en widget

• Rör vid och håll kvar fingret på en widget tills enheten vibrerar, och dra sedan objektet till dess nya plats.

Ta bort en widget

• Rör vid och håll kvar fingret på en widget tills enheten vibrerar, och dra sedan objektet till Ta bort från startskärmen.