Visa foton och videoklipp

Använd albumprogrammet för att visa foton och spela upp videor som du har tagit med kameran, eller för att visa liknande innehåll som du har sparat på enheten. Alla foton och videoklipp visas i ett rutnät med kronologisk ordning.

Albumöversikt

Album in grid view
    1 Öppna albummenyn på startskärmen
    2 Starta Cast för att dela mediefiler med en annan enhet
    3 Visa menyalternativ
    4 Visa ett bildspel med dina foton och videoklipp
    5 Dra skärmen för att öppna albummenyn på startskärmen
    6 Visa datum för objekt i gruppen
    7 Tryck på ett foto eller videoklipp för att visa det
    8 Visa innehåll genom att bläddra uppåt eller nedåt

Visa foton och videoklipp

1. Tryck på Album.
    2. Tryck på ett foto eller en video som du vill visa. Tryck på Music play normal icon om du uppmanas till det.
    3. Snärta åt vänster för att visa nästa foto eller video. Snärta åt höger för att visa föregående foto eller video.

Det kan hända att appen Album inte har stöd för alla filformat.

Du kan välja att skärmbilden ska roteras automatiskt när enheten vrids. Tryck på Inställningar > Skärm och därefter på reglaget Rotera skärmen automatiskt för att aktivera eller inaktivera den här funktionen.

Ändra storleken på miniatyrerna

• När du visar miniatyrer av foton och videoklipp i Album, sära på två fingrar för att zooma in eller knip ihop två fingrar för att zooma ut.

Zooma i ett foto

• När du visar ett foto kan du sära på två fingrar för att zooma in eller knipa ihop två fingrar för att zooma ut.

Titta på ett bildspel med dina foton

1. Medan du tittar på ett foto trycker du till på skärmen för att visa verktygsfälten, tryck sedan till på Menu icon > Bildspel för att börja spela upp alla foton i ett album.
    2. Tryck till på ett foto för att avsluta bildspelet.

Spela upp en video

1. I Album letar du upp och trycker på videon som du vill spela upp.
    2. Tryck på Music play normal icon.
    3. Om inga uppspelningskontroller visas kan du visa dem genom att trycka på skärmen. Tryck på skärmen igen för att dölja kontrollerna.

Pausa ett videoklipp

1. Tryck på skärmen samtidigt som ett videoklipp spelas upp för att visa uppspelningskontrollerna.
    2. Tryck på Pause music icon.

Snabbspola framåt eller bakåt i en video

1. Tryck på skärmen samtidigt som ett videoklipp spelas upp för att visa uppspelningskontrollerna.
    2. Dra förloppsindikatorn åt vänster för att spola bakåt, eller höger för att spola framåt.

Anpassa ljudvolymen för en video

• Tryck uppåt eller nedåt på volymknappen.