Låsa upp enheten automatiskt

Med funktionen Smart Lock kan du ställa in enheten så att den låses upp automatiskt i vissa situationer, till exempel när den är ansluten till en Bluetooth-enhet eller när du har den med dig.

Smart Lock-funktionen är tillgänglig på de flesta marknader, länder eller regioner.

Sök efter ”smart lock” på http://support.google.com/ för mer information om Smart Lock-funktionen.

Aktivera Smart Lock

1. Ställ in ett grafiskt lösenord, en PIN-kod eller ett lösenord som skärmlås om du inte redan har gjort det.
    2. Tryck på Inställningar > Låsskärm och säkerhet > Betrodda agenter.
    3. Tryck på skjutreglaget Smart Lock (Google) för att aktivera funktionen om den inte redan är på.
    4. Tryck på Back arrow icon.
    5. Tryck på Smart Lock.
    6. Ange det grafiska lösenordet, PIN-koden eller lösenordet. Du behöver ange de här uppgifterna när du vill ändra inställningarna för Smart Lock.
    7. Välj en typ av Smart Lock.