Hitta, låsa eller radera en förlorad enhet

Google erbjuder en plats- och säkerhetswebbtjänst med namnet Hitta min enhet . När du har loggat in till ett Google-konto är Hitta min enhet aktiverat som standard. Om du tappar bort din enhet kan du använda Hitta min enhet för att:

• Hitta enheten och visa var den finns på en karta.
    • Låsa enheten och visa ett meddelande på låsskärmen.
    • Låsa upp enheten och återställa den genom att radera dess innehåll.
    • Aktivera ringsignalen, även om ljudet är avstängt.

Enheten måste vara påslagen, ha en internetanslutning och ha platstjänsten aktiverad. Det är inte säkert att Hitta min enhet är tillgängligt i alla länder eller områden.

Mer information om Hitta min enhet finns på https://support.google.com/ .

Om du har raderat enhetens innehåll med Hitta min enhet måste du ange användarnamnet och lösenordet för ett Google-konto för att kunna använda enheten igen. Det kan vara vilket Google-konto som helst som du har konfigurerat på enheten som ägare. Om du inte kan ange den här informationen under konfigurationen kommer du inte att kunna använda enheten alls efter en återställning.

Verifiera att enheten kan hittas