Montering – dubbla SIM

Enheten är endast kompatibel med nano-SIM-kort. Enheter med dubbla SIM-kort har stöd för antingen två nano-SIM-kort eller ett nano-SIM-kort och ett minneskort.

Enheter med dubbla SIM-kort är inte tillgängliga på alla marknader eller från alla operatörer.

Information om hur du kontrollerar om din enhet har stöd för ett eller två SIM-kort finns i Hitta enhetens IMEI-nummer.

För att förhindra dataförlust behöver du stänga av enheten eller koppla från minneskortet innan du drar ut hållaren för att ta bort nano-SIM-kortet/korten eller minneskortet från enheten.

Sätta i nano-SIM-korten

Sätta i SIM-korten eller ett SIM-kort och ett minneskort

Skär inte i SIM-korten – enheten kan skadas.

1. Dra ut nano-SIM- och minneskorthållarna.
    2. Placera SIM-kortet säkert i position för SIM1 enligt bilden.
    3. Sätt det andra SIM-kortet (SIM2) säkert i hållaren, i rätt riktning enligt bilden.
    4. Tryck försiktigt fast hållarna i kortplatserna.