Visa foton och videoklipp

Använd albumprogrammet för att visa foton och spela upp videor som du har tagit med kameran, eller för att visa liknande innehåll som du har sparat på enheten. Alla foton och videoklipp visas i ett rutnät med kronologisk ordning.

Albumöversikt

Album i rutnätsvy
    1 Tryck på Ikon för alternativ för att öppna albummenyn på startskärmen
    2 Visa menyalternativ
    3 Visa ett bildspel med dina foton och videoklipp
    4 Dra den vänstra kanten på skärmen åt höger för att öppna albummenyn på startskärmen
    5 Visa datum för objekt i gruppen
    6 Tryck på ett foto eller videoklipp för att visa det
    7 Visa innehåll genom att bläddra uppåt eller nedåt

Visa foton och videor

1. Tryck på Album.
    2. Tryck på ett foto eller videoklipp som du vill visa. Tryck på Ikon för normal musikuppspelning om det alternativet visas.
    3. Snärta åt vänster för att visa nästa foto eller video. Snärta åt höger för att visa föregående foto eller video.

Programmet Album kanske inte stöder alla filformat. Om du vill ha mer information om vilka filformat som stöds och användningen av multimediefiler (ljud, bild och video) kan du hämta rapporten för din enhet i Supportdokument.

Om du vill att skärmbilden ska rotera automatiskt när enheten vänds trycker du på Rotera skärmens innehåll under Inställningar > Skärm > När enheten roterar .

Ändra storleken på miniatyrerna

• När du visar miniatyrer av foton och videoklipp i Album, sära på två fingrar för att zooma in eller knip ihop två fingrar för att zooma ut.

Zooma i ett foto

• När du visar ett foto kan du sära på två fingrar för att zooma in eller knipa ihop två fingrar för att zooma ut.

Titta på ett bildspel med dina foton

1. Medan du tittar på ett foto trycker du till på skärmen för att visa verktygsfälten, tryck sedan till på Menyikon > Bildspel för att börja spela upp alla foton i ett album.
    2. Tryck till på ett foto för att avsluta bildspelet.

Spela upp en video

1. I Album letar du upp och trycker på videon som du vill spela upp.
    2. Tryck på Ikon för normal musikuppspelning.
    3. Om inga uppspelningskontroller visas kan du visa dem genom att trycka på skärmen. Tryck på skärmen igen för att dölja kontrollerna.

Pausa ett videoklipp

1. Tryck på skärmen samtidigt som ett videoklipp spelas upp för att visa uppspelningskontrollerna.
    2. Tryck på Ikon för att pausa musik.

Snabbspola framåt eller bakåt i en video

1. Tryck på skärmen samtidigt som ett videoklipp spelas upp för att visa uppspelningskontrollerna.
    2. Dra förloppsindikatorn åt vänster för att spola bakåt, eller höger för att spola framåt.

Anpassa ljudvolymen för en video

• Tryck uppåt eller nedåt på volymknappen.