Återställa appar

Du kan återställa en app eller rensa appdata om appen hänger sig eller orsakar problem med enheten.

Återställa appinställningarna

1. Tryck på Inställningar > Appar och aviseringar.
  2. Tryck på Appinformation > Menyikon > Återställ inställningarna och sedan på Återställ appar.

Inga appdata raderas från enheten när du återställer appinställningarna.

Rensa appdata

1. Tryck på Inställningar > Appar och aviseringar > Info om appen.
  2. Välj en app eller tjänst och tryck på Lagring > RENSA DATA > OK.

När du rensar appdata, tas data för markerad app bort från din enhet permanent. Alternativet att rensa appdata är inte tillgängligt för alla applikationer och tjänster.

Rensa programcache

1. Tryck på Inställningar > Appar och aviseringar > Info om appen.
  2. Välj ett program eller en tjänst och tryck på Lagring > RENSA CACHEMINNE.

Alternativet att rensa programcacheminnet är inte tillgängligt för alla program och tjänster.

Rensa standardinställningen för program

1. Tryck på Inställningar > Appar och aviseringar > Appinformation.
  2. Välj ett program eller en tjänst och tryck på Öppna som standard > RENSA STANDARD-INSTÄLLNINGAR.

Alternativet att rensa programmets standardinställning är inte tillgängligt för alla program och tjänster.