Bakgrund och teman

Enheten har en standardbakgrund, men du kan anpassa startskärmen och låsskärmen som du vill med bakgrunder och teman med olika färger och mönster.

En bakgrund kan användas utan att startskärmen eller låsskärmen påverkas i övrigt. Med rörliga bakgrunder kan du lägga till visuella effekter när du interagerar med pekskärmen, så att skärmen ändras dynamiskt.

Teman kan inkludera en bakgrund, en skärmsläckare, titelfält och ett ljudschema som alla passar tillsammans för att ge enheten ett unikt utseende och känsla.

Ändra bakgrund

1. Rör vid och håll kvar fingret på ett tomt område på Startskärm tills enheten vibrerar.
    2. Tryck på Bakgrunder.
    3. Om du vill ställa in samma bakgrund för lås- och startskärmen väljer du bakgrunden och trycker på ANVÄND. Om du vill använda olika bakgrunder trycker du först på lås- eller startskärmens förhandsvisning. Välj en bakgrund för den skärmen och tryck på VÄLJ > ANVÄND.

Du kan även använda ett foto som bakgrund. Istället för att välja en bakgrund bland alternativen som visas trycker du på Foton . Välj ett foto och tryck på VÄLJ .

Ange ett tema

1. Rör vid och håll kvar fingret på ett tomt område på din Startskärm tills enheten vibrerar.
    2. Tryck på Teman.
    3. Välj ett alternativ:
      • Om du vill använda ett befintligt tema markerar du temat och trycker på TILLÄMPA TEMA.
      • Om du vill hämta ett nytt tema trycker du på HÄMTA FLER TEMAN.

När du byter tema ändras även bakgrunden i vissa program.