Montering – dubbla SIM

Enheten har stöd för antingen ett eller två nano-SIM-kort, eller ett nano-SIM-kort och ett minneskort.

Enheter med dubbla SIM-kort är inte tillgängliga på alla marknader eller från alla operatörer.

Information om hur du kontrollerar om din enhet har stöd för ett eller två SIM-kort finns i Hitta enhetens IMEI-nummer.

För att förhindra dataförlust behöver du stänga av enheten eller koppla från minneskortet innan du drar ut hållaren för att ta bort nano-SIM-kortet/korten eller minneskortet från enheten.

Sätta i ett nano-SIM-kort och ett minneskort

Sätta i SIM- och minneskort

Skär inte i SIM-kortet – enheten kan skadas.

1. Dra ut nano-SIM- och minneskorthållaren.
  2. Sätt minneskortet åt rätt håll i minneskorthållaren enligt bilden.
  3. Sätt nano-SIM-kortet säkert i SIM-korthållaren enligt bilden.
  4. Tryck försiktigt fast hållaren i kortplatsen.

Sätta i ett eller två nano-SIM-kort

Ta ut minneskortet

Skär inte i SIM-korten – enheten kan skadas. Endast enheter med dubbla SIM-kort har stöd för samtidig användning av två SIM-kort.

1. Dra ut nano-SIM- och minneskorthållaren.
  2. Sätt huvud-SIM-kortet säkert i SIM-korthållaren enligt bilden.
  3. Sätt det andra SIM-kortet säkert i rätt riktning i minneskorthållaren enligt bilden.
  4. Tryck försiktigt fast hållaren i kortplatsen.