Appöversikt

Ikon för Galleri

Med albumprogrammet kan du hantera, visa och redigera dina foton och videoklipp.

Ikon för Amazon Shopping

Med programmet Amazon Shopping kan du bläddra, söka och handla bland tusentals produkter i enheten.

Ikon för AVG Protection

Programmet AVG Protection PRO skyddar din enhet mot virus, spionprogram, nätfiskeförsök och onlinebedrägerier.

Ikon för Miniräknare

Använd miniräknaren för att utföra enklare beräkningar.

Ikon för Kalender

Använd kalendern för att hålla reda på händelser och hantera dina möten.

Ikon för Kamera

Med kameran kan du ta foton och spela in videoklipp.

Ikon för Google Chrome

Med webbläsaren Chrome kan du surfa och visa webbsidor, text och bilder samt hantera bokmärken.

Ikon för Alarm

Med klockappen kan du att ställa in olika alarm och timers.

Ikon för Kontakter

I kontaktappen kan du hantera telefonnummer, e-postadresser, adresser och annan kontaktinformation.

Ikon för Filer

Med programmet Filer kan du öppna dina hämtade appar, dokument och bilder.

Ikon för Google Dokument

Använd Google Docs-appen för att skapa, redigera och samarbeta med andra med dokument.

Ikon för Google Drive

Med programmet Google Drive kan du spara dina dokument och filer så att de är lätta att komma åt från alla enheter, dela dem med dina vänner och samarbeta med kollegor.

Ikon för E-post

I e-postappen kan du skicka och läsa e-postmeddelanden på både privata konton och jobbkonton.

Ikon för Facebook

Med Facebook™-appen kan du delta i sociala nätverk tillsammans med vänner, familj och kolleger runt om i världen.

Ikon för Gmail

Med Gmail kan du läsa, skriva och organisera e-postmeddelanden.

Ikon för Google Sök

Här kan du söka efter information i enheten och på internet.

Ikon för Xperia Lounge

Här kan du njuta av musik, filmer, appar och spel på din enhet och få exklusiv tillgång till unikt innehåll som endast är tillgängligt på Xperia™-enheter.

Ikon för Google Maps

Här kan du se din aktuella plats, hitta andra platser och planera färdvägar med Google Maps.

Ikon för Google Hangouts

Med appen Hangouts™ kan du chatta med vänner online.

Ikon för Lifelog

Med Lifelog kan du registrera händelser i din vardag automatiskt.

Ikon för Meddelanden

I meddelandeappen kan du skicka och läsa SMS och MMS.

Ikon för Movie Creator

I Xperia™ Movie Creator skapas automatiskt korta videoklipp baserade på befintliga foton och videoklipp.

Ikon för Musik

Använd Musik för att organisera och spela upp musik och ljudböcker.

Ikon för nyheter

Här kan du se nyheter från News Suite.

Ikon för Uppringare

Här kan du ringa samtal genom att slå telefonnummer manuellt eller med smartuppringningsfunktionen.

Ikon för Google Foto

Organisera, sök eller bläddra bland foton och videoklipp.

Ikon för Google Filmer

Använd Google Play Movies & TV för att titta på filmer och TV-program som du köpt eller hyrt på Google Play.

Ikon för Google Play Musik

Upptäck och spela upp tusentals låtar med Google Play Music-appen.

Ikon för Play Butik

I Play Butik kan du hämta kostnadsfria appar och betalappar till enheten.

Ikon för PlayStation

Här kan du hålla kontakten med dina gamervänner och de spel som du älskar att spela, handla i PlayStation®Store och mycket mer.

Ikon för Inställningar

Här kan du optimera inställningarna efter hur du vill ha det.

Ikon för Google Kalkylark

Använd Google Sheets-appen för att skapa, redigera och samarbeta med andra med kalkylblad.

Ikon för Skiss

I appen Skiss kan du skapa och experimentera med bilder, och sedan dela dem med dina vänner.

Ikon för Google Presentationer

Med Google Presentationer kan du skapa, redigera och samarbeta med andra med presentationer.

Hjälpikon

Använd Support för att få tillgång till användarsupport i enheten. Här hittar du till exempel användarhandboken och felsökningsinformation samt råd och tips.

Ikon för Video

Med videoappen kan du spela upp videoklipp på enheten och dela innehåll med dina vänner.

Ikon för Väder

Använd Väder om du vill visa väderprognoser.

Ikon för What’s New

I appen What’s New kan du upptäcka nya spel och appar och nytt medieinnehåll.

Ikon för YouTube

På YouTube kan du se videoklipp från hela världen och lägga upp dina egna.

Vissa appar ingår kanske inte i din enhet eller så stöds de inte av alla nät eller nätoperatörer i alla områden.