Ringa samtal

Du kan ringa ett samtal genom att slå numret manuellt eller använda smartuppringningsfunktionen för att snabbt hitta nummer i kontaktlistan och samtalsloggen. Om du vill ringa videosamtal kan du använda videochattprogrammet Hangouts på enheten.

Ringa samtal – översikt

Ringa samtal

1 Tillbaka till samtalslogg
2 Ta bort
3 Knappsats
4 Samtalsknapp

Öppna knappsatsen

1. Tryck på .
  2. Om knappsatsen inte visas trycker du på .

Slå ett telefonnummer

1. Tryck på .
  2. Om samtalsloggen visas trycker du på så att knappsatsen visas.
  3. Slå telefonnumret och tryck på .

Om du vill ta bort en siffra som du angett av misstag trycker du på .

Ringa med smartuppringningsfunktionen

1. Tryck på .
  2. Om samtalsloggen visas trycker du på så att knappsatsen visas.
  3. På knappsatsen skriver du in bokstäver eller siffror som motsvarar kontakten du vill ringa upp. För varje bokstav eller siffra du skriver in visas en lista över möjliga matchningar.
  4. Tryck på den kontakt som du vill ringa upp.

Ringa ett utlandssamtal

1. Tryck på . Samtalsloggen visas.
  2. Tryck på så att knappsatsen visas.
  3. Håll 0 intryckt tills ett plustecken (+) visas.
  4. Ange landsnummer och riktnummer utan inledande nollor, följt av telefonnumret. Tryck sedan på .

Lägga till ett nummer för direktuppringning på startskärmen

1. Rör vid och håll kvar fingret på ett tomt område på din Startskärm.
  2. Tryck på Widgets > Genvägar i anpassningsmenyn.
  3. Bläddra i listan med appar och välj Direktval.
  4. Välj den kontakt och det nummer du vill använda som nummer för direktuppringning.

Visa eller dölja ditt telefonnummer under utgående samtal

1. Tryck på .
  2. Tryck på > Inställningar > Samtal.
  3. Tryck på Ytterligare inställningar > Nummerpresentatör och välj ett alternativ.

Det här alternativet tillhandahålls eventuellt inte av alla leverantörer.