Skärmskydd

Note

Ta bort skyddsfilmen genom att dra i den utskjutande fliken innan du använder enheten.

Vi rekommenderar att du skyddar enheten med ett skärmskydd från Sony som är avsett för din Xperia™-modell. Användning av skärmskyddstillbehör från tredjepart kan göra att enheten inte fungerar som den ska genom att sensorer, högtalare eller mikrofoner täcks och kan ogiltigförklara enhetens garanti.