Ringa från ett meddelande

Ringa upp en avsändare av ett meddelande

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app messaging.
  2. Tryck på en konversation och sedan på Icn sony btn detail call message. Välj sedan ett SIM-kort.

Spara en avsändares telefonnummer i kontakterna

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app messaging.
  2. Tryck på ikonen bredvid telefonnumret och tryck sedan på SPARA.
  3. Välj en befintlig kontakt eller tryck på Skapa ny kontakt.
  4. Redigera kontaktuppgifterna och tryck på SPARA.