Använda samtalsloggen

I samtalsloggen kan du se missade samtal Icn sony call log header missed call 2 med Icn sony stat sys sim1 indicator eller Icn sony stat sys sim2 indicator som visar till vilket SIM-kort samtalen var till, mottagna samtal Icn sony call log header incoming call och uppringda samtal Icn sony call log header outgoing call.

Öppna samtalsloggen

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck till på Icn sony app dialer.

Visa dina obesvarade samtal

1. När du har ett obesvarat samtal visas Icn sony call log header missed call i statusfältet. Dra statusfältet nedåt.
    2. Tryck till på Obesvarat samtal.

Ringa ett nummer från samtalsloggen

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck till på Icn sony app dialer. Samtalsloggen visas.
    3. Om du vill ringa ett nummer direkt från samtalsloggen trycker du på Icn sony btn detail call message bredvid numret och väljer ett SIM-kort. Om du vill redigera ett nummer innan du ringer det håller du numret intryckt och trycker sedan på Redigera nummer före samtal.

Lägga till ett nummer från samtalsloggen i dina kontakter

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta reda på och tryck på Icn sony app dialer.
    3. Tryck på ett nummer som visas i samtalsloggen och välj sedan Skapa ny kontakt eller Lägg till i kontakt.
    4. Redigera kontaktuppgifterna och tryck på SPARA.

Visa alternativ för samtalsloggen

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Icn sony app dialer.
    3. Tryck på Icn sony key menu.

Tip

Du kan också komma åt allmänna samtalsinställningar genom att följa anvisningarna ovan.