Använda flera SIM-kort

Enheten fungerar med ett eller två SIM-kort. Inkommande kommunikation tas emot av båda SIM-korten och du kan välja från vilket nummer du vill att utgående kommunikation ska ske. Innan du kan använda båda SIM-korten måste du aktivera dem och välja vilket SIM-kort som ska hantera datatrafiken.

Du kan vidarekoppla samtal som kommer till SIM-kort 1 till SIM-kort 2 om SIM-kort 1 inte kan nås, och tvärtom. Den här funktionen kallas Dubbel-SIM-nåbarhet. Den måste aktiveras manuellt. Se Vidarekoppla samtal.

Aktivera eller inaktivera dubbla SIM-kort

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Inställningar > Dubbelt SIM-kort.
    3. Aktivera eller inaktivera SIM-kort genom att trycka på skjutreglagen SIM1 och SIM2.

Byta namn på ett SIM-kort

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal .
    2. Tryck på Inställningar > Dubbelt SIM-kort.
    3. Välj ett SIM-kort och skriv in ett nytt namn på det.
    4. Tryck på OK.

Välja vilket SIM-kort som ska hantera datatrafik

1. Tryck på Icn sony home apptray normalStartskärm.
    2. Tryck på Inställningar > Dubbelt SIM-kort > Mobildata.
    3. Välj det SIM-kort du vill använda för datatrafik.

Tip

Om du vill ha högre datahastigheter väljer du det SIM-kort som stöder det snabbaste mobila nätverket, till exempel 3G eller LTE.