Överföra musik till enheten

Det finns två sätt för att överföra musik från en dator till enheten:

• Använd USB-kabeln som medföljde enheten. Välj Överföra filer i enheten och sedan kopierar och klistrar du helt enkelt in eller drar och släpper filerna på datorn. Mer information finns i Hantera filer med en dator.
  • Använd programvaran Xperia™ Companion för att överföra mediefiler mellan datorn och enheten. Läs mer och hämta Xperia™ Companion för Windows eller Mac.

Note

Alla musikfilformat fungerar kanske inte i musikappen. Om du vill ha mer information om vilka filformat som stöds och användningen av multimediefiler (ljud, bild och video) kan du hämta rapporten för din enhet i Supportdokument.