Synkronisera med onlinekonton

Du kan synkronisera enheten med kontakter, e-post, kalenderhändelser och annan information från onlinekonton, till exempel e-postkonton som Gmail™ och Exchange ActiveSync, Facebook™ och Flickr™. Data kan synkroniseras automatiskt för sådana konton om du aktiverar autosynkronisering eller så kan du synkronisera kontona ett och ett manuellt.

Konfigurera ett onlinekonto för synkronisering

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Inställningar > Konton och synkronisering > Lägg till konto och välj det konto som du vill lägga till.
    3. Följ anvisningarna för att skapa ett konto, eller logga in om du redan har ett konto.

Synkronisera manuellt med ett onlinekonto

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal > Inställningar > Konton och synkronisering.
    2. Tryck på namnet på det konto du vill synkronisera med. En lista med objekt som kan synkroniseras med kontot visas.
    3. Tryck på skjutreglaget bredvid det objekt du vill synkronisera.

Ta bort ett onlinekonto

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal > Inställningar > Konton och synkronisering.
    2. Välj kontotyp och tryck sedan på det konto du vill ta bort.
    3. Tryck på Icn sony key menu och sedan på Ta bort konto.
    4. Tryck på TA BORT KONTO igen för att bekräfta.