Starta enheten för första gången

Vi rekommenderar att du laddar batteriet i minst 30 minuter innan du startar enheten för första gången. Du kan fortfarande använda enheten medan den laddas, se Ladda enheten.

Första gången du startar enheten öppnas en installationsguide som hjälper dig att konfigurera de grundläggande inställningarna, anpassa enheten och logga in på vissa konton, till exempel ditt Google™-konto.

Slå på enheten

Note

Det är viktigt att den medföljande USB-kabeln används när du laddar enheten eftersom andra typer av USB-kablar kan skada enheten. Vi rekommenderar att batteriet laddas i minst 30 minuter innan du använder enheten för första gången.

1. Tryck på strömknappen Icn sony key and power k90 och håll den intryckt tills enheten vibrerar.
    2. Ange PIN-koden för SIM-kortet när du uppmanas att göra det, och tryck sedan på Icn sony text input light enter.
    3. Vänta en stund medan enheten startar.

Tip

PIN-koden för SIM-kortet tillhandahålls till en början av din nätoperatör, men du kan ändra den senare från menyn Inställningar.

Stänga av enheten

1. Håll strömbrytaren Icn sony key and power k90 intryckt tills alternativmenyn öppnas.
    2. Tryck till på Stäng av på alternativmenyn.

Note

Det kan ta en stund innan enheten stängs av.