Välja mobilnät

Enheten kan använda tre olika nätverk samtidigt. Välj någon av följande nätverkskombinationer:

• Ett WCDMA-nät
    • Ett GSM-nät
    • Ett WCDMA- och ett GSM-nät
    • Ett LTE-, ett WCDMA- och ett GSM-nät

För varje SIM-kort kan du ställa in enheten så att den automatiskt byter mellan mobilnäten beroende på vilka mobilnät som finns tillgängliga där du befinner dig. Du kan även manuellt ställa in enheten så att den använder en viss typ av mobilnät för varje SIM-kort, t.ex. WCDMA eller GSM.

Olika statusikoner visas i statusfältet beroende på den nättyp eller -läge du är ansluten till. Se Statusikoner för att se hur de olika statusikonerna ser ut.

Välja ett nätverksläge

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta reda på och tryck på Inställningar > Mer > Mobila nätverk.
    3. Tryck på Önskad nätverkstyp och välj sedan ett nätverksläge.

Välja ett annat nätverk manuellt

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Inställningar > Mer > Mobila nätverk.
    3. Välj SIM-kort.
    4. Tryck på Nätverksoperatörer.
    5. Tryck på Sökläge och välj sedan Manuellt.
    6. Välj ett nätverk.

Note

Om du väljer ett nätverk manuellt söker enheten inte efter andra nätverk även om du går utanför räckvidden för det manuellt valda nätverket.

Aktivera automatiskt val av nätverk

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Inställningar > Mer > Mobila nätverk.
    3. Välj ett SIM-kort.
    4. Tryck på Nätoperatörer > Sökläge och välj sedan Automatic.