Identifiera musik med TrackID™

Använd musikigenkänningstjänsten TrackID™ för att identifiera en låt som du hör spelas upp i din omgivning. Spela bara in en kort bit av låten så får du information om artist, titel och album inom ett par sekunder. Du kan köpa låtar som identifierats med TrackID™ och du kan visa TrackID™-listor för att se vad TrackID™-användare jorden runt söker efter. Det bästa resultatet får du om du använder TrackID™ på en plats där det är tyst i övrigt.

TrackID – översikt

1 Tryck på Icn sony app calendar l för att öppna TrackID™-menyn på startskärmen
    2 Visa historiken för dina tidigare sökresultat
    3 Utforska favoritlåtar, populära spellistor, nya låtar med mera
    4 Se vad andra söker efter
    5 Sök efter låtar, album och artister
    6 Identifiera musiken du lyssnar på

Note

TrackID™-appen och vissa funktioner i TrackID™-tjänsten kan kanske inte användas i alla länder och regioner eller med alla nätverk eller tjänsteleverantörer. TrackID™ kan anslutas till musikströmningstjänster som finns i ditt land.

Identifiera musik som använder TrackID™-teknik

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Hitta och tryck på TrackID™ och håll sedan enheten nära musikkällan.
    3. Tryck på Icn sony app track id track. Om låten känns igen av tjänsten TrackID™ visas resultatet på skärmen.

Tip

Om du vill återgå till startskärmen för TrackID™ trycker du på Icn sony key and back.

Visa artistinformation för en låt

1. När en låt har identifierats av programmet TrackID™ visas resultatet på startskärmen för TrackID™.
    2. Bläddra till det resultat du vill visa och tryck på det så att det öppnas.

Ta bort en låt från låthistoriken

1. Öppna programmet TrackID™ och bläddra till den låt du vill radera.
    2. Rör vid och håll kvar skärmen så att Icn sony small app delete visas.
    3. Tryck på Icn sony small app delete.

Använda TrackID™ LIVE

Med TrackID™ LIVE kan du visa LIVE-spår i realtid från hela världen. Det finns två sätt att starta TrackID™ LIVE:

• Tryck på kartan på startskärmen för TrackID™.
    • Eller tryck på Icn sony key menu och sedan TrackID™ LIVE.

Tip

Du kan ändra hur snabbt du vill få spårningar och du kan stänga av eller slå på förhandslyssningar av låtar.