Språkinställningar

Du kan välja ett standardspråk för enheten och ändra det igen vid ett senare tillfälle. Du kan också ändra skrivspråket för textinmatning.

Byta språk

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta reda på och tryck på Inställningar > Språk och inmatning > Språk.
    3. Om du vill byta språk drar du önskat språk och släpper det överst i listan. Om önskat språk saknas i listan trycker du på Icn sony fingerprint add för att lägga till det.
    4. Tryck på OK.

Note

Om du väljer fel språk och inte kan läsa menytexterna, hitta och tryck på Icn sony app settings. Markera sedan texten bredvid Icn keyboard options och markera den första posten i menyn som öppnas. Du kan sedan välja det språk du vill ha.