Använda enheten som plånbok

Du kan använda enheten för att betala för varor utan att behöva använda din verkliga plånbok och du kan hantera alla betalningstjänster du har upprättat på enheten på ett ställe. Kom ihåg när du gör en betalning att aktivera NFC-funktionen innan rör vid en kortläsare med enheten. Mer information om NFC finns i NFC.

Note

NFC-initierade betalningar stöds endast när ett NFC-aktiverat SIM-kort sitter i SIM-kortplats 1. Dessutom är kanske mobila betalningstjänster ännu inte tillgängliga i din region.

Hantera betalningstjänster

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Inställningar > Mer > Tryck och betala. En lista med betalningstjänster visas.
    3. Hantera betalningstjänsten efter behov. Du kan till exempel ändra din standardbetalningstjänst.