Ordna e-postmeddelanden

Ordna dina e-postmeddelanden

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Mejl.
    3. Om du använder flera e-postkonton trycker du på Icn sony app calendar l, sedan på Icn sony email sort och väljer kontot med den inkorg du vill ordna. Om du vill ordna e-post i alla e-postkonton samtidigt trycker du på Icn sony app calendar l, sedan på Icn sony email sort och väljer Kombinerad Inkorg.
    4. Tryck på Icn sony key menu och sedan på Ordna.
    5. Välj ett sorteringsalternativ.

Söka efter e-postmeddelanden

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Mejl.
    2. Om du använder flera e-postkonton trycker du på Icn sony app calendar l, sedan på Icn sony email sort och väljer det konto du vill söka i. Om du vill söka i alla e-postkonton samtidigt trycker du på Icn sony app calendar l, sedan på Icn sony email sort och väljer Kombinerad Inkorg.
    3. Tryck på Icn sony menu search.
    4. Skriv din söktext.
    5. Sökresultaten visas i en lista som är sorterad efter datum. Tryck till på det e-postmeddelande som du vill öppna.

Visa alla mappar för ett e-postkonto

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Mejl.
    2. Tryck på Icn sony app calendar l, sedan på Icn sony email sort och välj det konto du vill kontrollera.
    3. Välj Visa alla mappar under önskat konto.

Radera e-postmeddelanden

1. Håll det meddelande som du vill radera intryckt tills enheten vibrerar.
    2. Markera kryssrutorna för de meddelanden som du vill radera.
    3. Tryck på Icn sony menu delete

Note

Du kan också dra ett meddelande till höger om du vill radera det.

Flytta e-postmeddelanden till en annan mapp

1. Utgå från inkorgen för e-post och bläddra till meddelandet du vill radera på vänster sida.
    2. Tryck till på Flytta och välj sedan en mapp.