account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Pågående samtal

    Pågående samtal

    1 Avsluta ett samtal
    2 Ring ett andra samtal
    3 Parkera det nuvarande samtalet eller återuppta ett parkerat samtal
    4 Mata in DTMF-tonval under ett samtal
    5 Tysta mikrofonen
    6 Slå på högtalaren

    Justera volymen under ett samtal

    • Tryck uppåt eller nedåt på volymknappen.
    Var den här informationen användbar?
    Ja Nej
    Dina synpunkter uppskattas verkligen!
    Varför var den här informationen inte användbar?
    Skicka in
    Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
    Close Stäng
    Hitta din produkt
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.