Hantera videoinnehåll

Visa filminformation

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Video & TV Sideview.
    2. Tryck på Icn sony app calendar l för att öppna startskärmen och tryck sedan på Mobilenhet.
    3. Bläddra bland de olika kategorierna för att hitta den önskade videon.
    4. Tryck på videominiatyren.

Ta bort en video

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Video & TV Sideview.
    2. Tryck på Icn sony app calendar l för att öppna startskärmen och tryck sedan på Mobilenhet.
    3. Bläddra bland de olika kategorierna för att hitta den önskade videon.
    4. Tryck på videominiatyren och tryck sedan på Icn sony circled delete.
    5. Tryck på Radera igen för att bekräfta.