Lyssna på radion

FM-radion i enheten fungerar som en vanlig FM-radio. Du kan till exempel söka efter och lyssna på FM-radiostationer och spara dem som favoriter. Du måste ansluta ett headset eller hörlurar med sladd till enheten för att kunna använda radion. Det beror på att headsetet eller hörlurarna fungerar som antenn. När en av dessa enheter är ansluten kan du växla ljudet till högtalaren om du vill.

Radio – översikt

1 Lista med favoriter
    2 På/av-knapp för radio
    3 Visa menyalternativ
    4 Aktuell frekvens
    5 Spara eller ta bort en kanal som favorit
    6 Frekvensreglage
    7 Frekvensband – dra åt vänster eller höger för att byta kanal
    8 Gå uppåt i frekvensbandet för att söka efter en kanal
    9 En sparad favoritkanal
    10 Gå nedåt i frekvensbandet för att söka efter en kanal

Lyssna på FM-radio

1. Anslut ett headset eller hörlurar till enheten.
    2. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    3. Tryck på Icn sony app radio. Tillgängliga kanaler visas när du rullar genom frekvensbandet.

Note

När du startar FM-radion visas tillgängliga kanaler automatiskt. Om en kanal har RDS-information visas den efter några sekunder när du har börjat lyssna på kanalen.

Byta mellan radiokanaler

• Dra frekvensbandet åt vänster eller höger.
    • Alternativt trycker du på pilarna på sidan av bandet för att hoppa till nästa tydliga radiosignal.

Starta en ny sökning efter radiokanaler

1. Tryck till på Icn sony key menu när radion visas.
    2. Tryck på Sök efter kanaler. Hela frekvensbandet genomsöks och alla tillgängliga kanaler visas.

Växla radioljud till högtalaren

1. Tryck på Icn sony key menu när radion visas.
    2. Tryck till på Spela upp i högtalaren.

Tip

Om du vill växla tillbaka ljudet till kabeldraget headset eller hörlurar trycker du på Icn sony key menu och trycker till på Spela upp i hörlurar.

Identifiera en låt på FM-radion med TrackID™

1. När låten spelas upp på enhetens FM-radio trycker du på Icn sony key menu och väljer sedan TrackID™.
    2. En förloppsindikator visas när TrackID™-programmet samplar låten. Om det fungerar får du ett låtresultat eller en lista med möjliga resultat.
    3. När du vill komma tillbaka till FM-radion trycker du på Icn sony key and back.

Note

TrackID™-programmet och TrackID™-tjänsten stöds inte i alla länder eller regioner och inte heller av alla nätverk eller tjänsteleverantörer.