Google Maps™ och navigering

Använd Google Maps™ och håll reda på var du befinner dig, visa trafiksituationer i realtid och få detaljerad vägbeskrivning till din destination.

Programmet Google Maps™ kräver en Internetanslutning när det används online. Det kan medföra dataanslutningsavgifter när du ansluter till Internet från enheten. Läs mer om hur programmet fungerar på http://support.google.com.

Note

Det är inte säkert att programmet Google Maps™ finns på alla marknader eller i alla länder eller regioner.

Använda Google Maps™

• Tryck på Google > KartorStartskärm.