Vidarekoppla samtal

Du kan vidarekoppla samtal till någon annan, t.ex. till ett annat telefonnummer, en annan enhet eller till en svarstjänst. Du kan även vidarekoppla samtal som kommer in på SIM-kort 1 till SIM-kort 2 när SIM-kort 1 inte går att nå, och vice versa. Den här funktionen kallas Dubbel-SIM-nåbarhet. Den måste aktiveras manuellt.

Vidarekoppla samtal

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Inställningar > Samtal.
    3. Välj ett SIM-kort.
    4. Tryck på Vidarekoppling > Röst och välj ett alternativ.
    5. Ange det nummer som du vill vidarekoppla samtal till och tryck sedan på Aktivera.

Stänga av vidarekoppling

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Inställningar > Samtal.
    3. Välj ett SIM-kort.
    4. Tryck på Vidarekoppling > Röst.
    5. Välj ett alternativ och tryck sedan på Inaktivera.

Aktivera funktionen för åtkomst till dubbla SIM

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Inställningar > Dubbelt SIM-kort > Nåbarhet med dubbla SIM.
    3. Tryck på reglaget under Nåbarhet med dubbla SIM för att aktivera funktionen.
    4. Slutför åtgärden genom att följa instruktionerna på skärmen.

Tip

Om funktionen för åtkomst till dubbla SIM inte fungerar när du har aktiverat den bör du kontrollera att du angett rätt telefonnummer för respektive SIM-kort. I vissa fall identifieras numren automatiskt vid konfigurationen. Annars ombeds du att ange dem manuellt.