Bättre ljud

Du kan få bättre ljud på enheten genom att manuellt aktivera individuella ljudinställningar, exempelvis equalizer och surroundljud. Du kan använda dynamisk normalisering för att minimera volymskillnaderna mellan låtar eller videor. Du kan också optimera kvaliteten på komprimerade musikfiler till nära högupplöst ljud när du använder trådbundna hörlurar.

Förbättra ljudet automatiskt

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Inställningar > Ljud > Ljudinställningar.
    3. Aktivera funktionen ClearAudio+ genom att trycka på skjutreglaget.

Justera ljudinställningarna manuellt

1. Tryck på Icn sony home apptray normal på startskärmen.
    2. Leta upp och tryck på Inställningar > Ljud > Ljudinställningar.
    3. Om ClearAudio+-funktionen är aktiverad drar du i skjutreglaget för att inaktivera den.
    4. Tryck på Ljudeffekter > Equalizer.
    5. Justera ljudinställningarna genom att dra frekvensbandsknapparna uppåt eller nedåt.

Tip

Manuell justering av ljudinställningar påverkar inte röstkommunikationsapparna. Ljudkvaliteten i röstsamtal påverkas exempelvis inte.

Minimera volymskillnader med dynamisk normalisering

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta reda på och tryck på Inställningar > Ljud > Ljudinställningar.
    3. Aktivera funktionen Dynamisk normalisering genom att trycka på skjutreglaget.