Hämta program från Google Play™

Google Play™ är den officiella Google-butiken online för att hämta program, spel, musik, filmer och böcker. Där finns kostnadsfria program och program som du kan köpa. Innan du börjar hämta något från Google Play ska du se till att du har en fungerande Internetanslutning, helst via ‎Wi-Fi för att begränsa datatrafiksavgifter. Mer information finns i Uppdatera enheten.

Note

Innan du kan använda Google Play måste du ha ett Google™-konto. Google Play kanske inte finns i alla länder eller områden.

Hämta en app från Google Play™

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Play Store.
    3. Leta fram den app som du vill hämta genom att bläddra i kategorierna eller använda sökfunktionen.
    4. Om du trycker på en app visas informationen om den. Installera appen enligt instruktionerna.

Note

Vissa appar kanske behöver komma åt data, inställningar och olika funktioner på enheten för att fungera ordentligt. Installera endast, och ge endast behörighet till, appar som du litar på. Du kan visa vilka behörigheter som tilldelats en hämtad app och även ändra deras status genom att trycka på appen under Inställningar > Appar.