Ansluta enheten till USB-tillbehör

Du kan använda en USB-värdadapter för att ansluta enheten till USB-tillbehör såsom ett USB-minne, en spelkontroll, ett USB-tangentbord eller en USB-mus. Om USB-tillbehöret har en Micro USB-kontakt behöver du ingen USB-värdadapter.

USB-värdadaptrar säljs separat. Sony garanterar inte att alla typer av USB-tillbehör fungerar med enheten.

Note

Enheten har en USB-port utan lucka. Om enheten har blivit blöt är det viktigt att porten är helt torr innan du ansluter en USB-kabel.

Komma åt en USB-masslagringsenhet med hjälp av en USB-värdadapter

1. Anslut enheten till USB-masslagringsenheten med hjälp av en USB-värdadapter.
    2. För att komma åt filer och mappar på USB-lagringsenheten använder du en filhanteringsapp, till exempel Filhanteraren.

Tip

Du kan även öppna det relevanta mediaprogrammet på din enhet för att visa innehållet direkt. Du kan till exempel öppna appen Album för att visa foton som lagrats på USB-masslagringsenheter.

Koppla från en USB-masslagringsenhet

1. Om du vill öppna aviseringspanelen drar du statusfältet nedåt.
    2. Tryck på listrutepilen bredvid Android-system.
    3. Tryck på MATA UT i listrutan.
    4. Koppla från USB-värdadaptern från enheten.

Tip

Om aviseringen inte visas trycker du på Inställningar > Lagring och minne > Icn sony key menu > Avancerat > Lagring > Icn sony eject3 bredvid Bärbar lagringsenhet.

Ansluta ett USB-tillbehör med hjälp av en USB-värdadapter

1. Anslut USB-värdadaptern till enheten och anslut sedan adaptern till USB-tillbehöret.
    2. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    3. Tryck på Inställningar > Enhetsanslutning > USB-anslutning .

Note

Det kan krävas ytterligare steg eller programvara för att konfigurera spelkontroller, USB-ljud och Ethernet-tillbehör med USB-anslutning. Sony garanterar inte att alla typer av USB-tillbehör fungerar med enheten.

Ansluta ett USB-tillbehör med en Micro USB-kontakt

1. Anslut Micro USB-kontakten för USB-tillbehöret till din enhet.
    2. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    3. Leta reda på och tryck på Inställningar > Enhetsanslutning > USB-anslutning .

Note

Sony garanterar inte att alla USB-tillbehör med en Micro USB-kontakt stöds av enheten.