Säkerhetskopiera kontakter

Du kan säkerhetskopiera dina kontakter i internminnet, på ett minneskort eller på ett SIM-kort.

Exportera alla kontakter till internminnet

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app phonebook.
    2. Tryck på Icn sony key menu och sedan på Importera/exportera > Exportera till SD-kort eller internminne (.vcf-fil).
    3. Tryck på Icn sony app calendar l och sedan på enhetens modellnummer bredvid Icn sony internal storage.
    4. Välj en målmapp eller tryck helt enkelt på SPARA.

Exportera alla kontakter till ett minneskort

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app phonebook.
    2. Tryck på Icn sony key menu och sedan på Importera/exportera > Exportera till SD-kort eller internminne (.vcf-fil).
    3. Tryck på Icn sony app calendar l > SD-kort.
    4. Tryck på SPARA.

Exportera kontakter till ett SIM-kort

Note

När du exporterar kontakter till ett SIM-kort, kanske inte all information exporteras. Detta sker på grund av SIM-kortens minnesbegränsningar.

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app phonebook.
    2. Tryck på Icn sony key menu > Importera/exportera.
    3. Välj ett SIM-kort.
    4. Tryck på OK.