Appöversikt

Icn sony app gallery

Med albumprogrammet kan du hantera, visa och redigera dina foton och videoklipp.

Icn sony app amazon

Bläddra, sök och handla bland tusentals produkter på din enhet.

Icn sony app avg protection

Den här appen skyddar din enhet mot virus, spionprogram, nätfiskeförsök och onlinebedrägerier.

Icn sony app calculator

Använd miniräknaren för att utföra enklare beräkningar.

Icn sony app calendar

Använd kalendern för att hålla reda på händelser och hantera dina möten.

Icn sony app camera

Med kameran kan du ta foton och spela in videoklipp.

Icn sony app chrome

Med webbläsaren Chrome™ kan du surfa och visa webbsidor, text och bilder samt hantera bokmärken.

Icn sony app alarm

Med klockappen kan du att ställa in olika alarm och timers.

Icn sony app phonebook

I kontaktappen kan du hantera telefonnummer, e-postadresser, adresser och annan kontaktinformation.

Icn sony app downloads

Öppna dina hämtade appar, dokument och bilder.

Icn sony app google talk

Med appen Hangouts™ kan du chatta med vänner online.

Icn sony app google docs

Skapa, redigera och samarbeta med andra med dokument.

Icn sony app google drive

Spara dina dokument och filer så att de är lätta att komma åt från alla enheter, dela dem med dina vänner och samarbeta med kollegor.

Icn sony app google sheets

Skapa, redigera och samarbeta med andra med kalkylblad.

Icn sony app google slides

Skapa, redigera och samarbeta med andra med presentationer.

Icn sony app spotify

Direktuppspela musik, bläddra igenom dina vänners samlingar eller artisters diskografier, eller skapa en egen radiostation.

Icn sony app email

I e-postappen kan du skicka och läsa e-postmeddelanden på både privata konton och jobbkonton.

Icn sony app facebook

Med Facebook™-appen kan du delta i sociala nätverk tillsammans med vänner, familj och kolleger runt om i världen.

Icn sony app radio

Med den här appen kan du söka efter och lyssna på FM-radiostationer.

Icn sony app gmail

Med Gmail™ kan du läsa, skriva och organisera e-postmeddelanden.

Icn sony app google search

Här kan du söka efter information i enheten och på internet.

Icn sony app xperia lounge

Här kan du njuta av musik, filmer, appar och spel på din enhet och få exklusiv tillgång till unikt innehåll som endast är tillgängligt på Xperia™-enheter.

Icn sony app google maps

Här kan du se din aktuella plats, hitta andra platser och planera färdvägar med Google Maps™.

Icn sony app messaging

I meddelandeappen kan du skicka och läsa SMS och MMS.

Icn sony app movie creator

I Xperia™ Movie Creator skapas automatiskt korta videoklipp baserade på befintliga foton och videoklipp.

Icn sony app music player

Använd Musik för att organisera och spela upp musik och ljudböcker.

Icn sony app dialer

Här kan du ringa samtal genom att slå telefonnummer manuellt eller med smartuppringningsfunktionen.

Icn sony app socialife

Här kan du se nyheter från News Suite.

Icn sony app sketch

I appen Skiss kan du skapa och experimentera med bilder, och sedan dela dem med dina vänner.

Icn sony app google photos

Organisera, sök eller bläddra bland foton och videoklipp.

Icn sony app google movies and tv

Använd Play Movies & TV för att titta på filmer och TV-program som du köpt eller hyrt på Google Play™.

Icn sony app google play music

Upptäck och spela upp tusentals låtar med Play Music-appen.

Icn sony app market place

I Play Butik™ kan du hämta kostnadsfria appar och betalappar till enheten.

Icn sony app play station

Här kan du hålla kontakten med dina gamervänner och de spel som du älskar att spela, handla i PlayStation®Store och mycket mer.

Icn sony app settings

Här kan du optimera inställningarna efter hur du vill ha det.

Icn sony app support

Via supportprogrammet hittar du till exempel användarhandboken och felsökningsinformation samt råd och tips.

Icn sony app video tv

Med programmet Video & TV SideView kan du spela upp videoklipp, visa programguiden och dela innehåll med vänner. Du kan även använda enheten som en fjärrkontroll till en annan kompatibel enhet i hemnätverket eller spela upp filmer i andra enheter som är anslutna till samma nätverk eller moln.

Icn sony app google voice search

Sök efter information på webben med din egen röst.

Icn sony app weather new

Använd Väder om du vill visa väderprognoser.

Icn sony app whats new

I appen What’s New kan du upptäcka nya spel och appar och nytt medieinnehåll.

Icn sony app youtube

På YouTube™ kan du se videoklipp från hela världen och lägga upp dina egna.

Note

Vissa appar ingår kanske inte i din enhet eller så stöds de inte av alla nät eller nätoperatörer i alla områden.