Flygplansläge

I flygplansläge är sändare/mottagare för nät och radio avstängda för att förhindra störningar i känslig utrustning. Du kan dock ändå ringa nödsamtal, spela spel, lyssna på musik, titta på videor och annat innehåll, under förutsättning att allt detta innehåll finns sparat på minneskortet eller i internminnet. Du kan också informeras av alarm, om det finns aktiverade alarm.

Tip

Batteriförbrukningen reduceras när du slår på flygplansläget.

Aktivera eller inaktivera Flygplansläge

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Inställningar > Mer.
    3. Tryck på skjutreglaget Flygplansläge.