Överföra musik till enheten

Det finns två sätt för att överföra musik från en dator till enheten:

• Anslut enheten till en dator med en USB Type-C-kabel. Välj Överföra filer i enheten och sedan kopierar och klistrar du helt enkelt in eller drar och släpper filerna på datorn. Mer information finns i Hantera filer med en dator.
    • Du kan använda programvaran Xperia Companion för att överföra mediefiler mellan datorn och enheten. Läs mer och hämta Xperia Companion för Windows eller Mac.

Alla musikfilformat fungerar kanske inte i musikappen.