Ansluta enheten till USB-tillbehör

Du kan använda en USB Type-C-värdadapter för att ansluta enheten till USB-tillbehör såsom ett USB-minne, en spelkontroll, ett USB-tangentbord eller en USB-mus. Om USB-tillbehöret har en USB Type-C-kontakt behöver du ingen USB Type-C-värdadapter.

USB Type-C-värdadaptrar säljs separat. Sony garanterar inte att alla typer av USB-tillbehör fungerar med enheten.

Enheten har en USB Type-C-port utan lucka. Om enheten har blivit blöt är det viktigt att porten är helt torr innan du ansluter en USB Type-C-kabel.