Använda pekskärmen

Trycka till

Trycka

• Öppna eller markera ett objekt.
    • Markera eller avmarkera en kryssruta eller ett alternativ.
    • Skriv in text med det virtuella tangentbordet.

Röra vid och hålla kvar

Hålla in

• Flytta ett objekt.
    • Aktivera en objektspecifik meny.
    • Aktivera valläget, till exempel för att markera flera objekt i en lista.

Nypa ihop och dra isär

Nypa

• Nyp ihop och dra isär på webbsidor, foton och kartor, och när du tar foton eller spelar in video.

Svepa och rulla

Bläddra

• Rulla uppåt eller nedåt i en lista.
    • Svep åt höger eller vänster, exempelvis mellan startskärmsfönster.
    • Svep åt höger eller vänster för att visa fler alternativ

Snärta med fingret

Snabbläddra

• Bläddra snabbt i till exempel en lista eller på en webbsida. Du kan stoppa rullningen genom att trycka till på skärmen.