Synkronisera med onlinekonton

Du kan synkronisera enheten med kontakter, e-post, kalenderhändelser och annan information från onlinekonton, till exempel e-postkonton som Gmail™ och Exchange ActiveSync, Facebook™ och Flickr™. Data kan synkroniseras automatiskt för sådana konton om du aktiverar autosynkronisering. Du kan även synkronisera kontona ett och ett manuellt.

Konfigurera ett onlinekonto för synkronisering

1. Tryck på Inställningar > Användare och konton > Lägg till konto och välj det konto som du vill lägga till.
    2. Följ anvisningarna på skärmen för att skapa ett konto, eller logga in om du redan har ett konto.

Synkronisera manuellt med ett onlinekonto

1. Tryck på Inställningar > Användare och konton.
    2. Tryck på namnet på det konto du vill synkronisera med och tryck sedan på Kontosynkronisering. En lista med objekt som kan synkroniseras med kontot visas.
    3. Tryck på det objekt du vill synkronisera.

Ta bort ett onlinekonto

1. Tryck på Inställningar > Användare och konton.
    2. Välj kontot och tryck sedan på Ta bort konto.
    3. Tryck på Ta bort konto igen för att bekräfta.