Öppna inställningar

Visa och ändra inställningarna för enheten från menyn Inställningar. Menyn Inställningar kan öppnas både från programskärmen och från snabbinställningspanelen.

Öppna enhetsinställningsmenyn från programskärmen

• Tryck på Inställningar.

Visa information om enheten

• Tryck på Inställningar > System > Om telefonen.

Öppna snabbinställningspanelen

• Dra statusfältet nedåt med två fingrar.

Välja vilka inställningar som ska visas på snabbinställningspanelen

1. Dra statusfältet hela vägen ned med två fingrar och tryck sedan på Ikon för att redigera kontakt.
    2. Om du vill lägga till en inställning på snabbinställningspanelen drar du och släpper ikonen i den övre delen av skärmen. Om du vill ta bort en inställning drar du och släpper ikonen i den nedre delen av skärmen.

Ordna om snabbinställningspanelen

1. Dra statusfältet helt nedåt, tryck på användarikonen och tryck sedan på Ikon för att redigera kontakt.
    2. Håll en ikon intryckt och dra den sedan till önskad position.

Starta ficklampan

1. Dra statusfältet nedåt med två fingrar.
    2. Tryck på Ikon för ficklampa.