Videochatt

Du kan använda videochattprogrammet Google Duo™ i enheten och chatta med vänner som använder programmet i Android™- och iOS-enheter.

Läs mer om hur programmet fungerar på https://support.google.com/duo/.

Funktionen för videosamtal fungerar bara på enheter med en främre kamera.

Använda programmet Duo

• Om du vill använda videochattprogrammet trycker du på Ikon för Google Duo.