Surfa på webben

Webbläsaren Google Chrome för Android-enheter är förinstallerad på de flesta marknader. Du kan läsa mer om hur webbläsaren fungerar på http://support.google.com/chrome.

Surfa på webben

1. Tryck på Ikon för Google Chrome.
    2. Om du använder Google Chrome för första gången väljer du om du vill logga in på ett Google-konto eller använda Google Chrome anonymt.
    3. Ange en sökterm eller webbadress i sök- och adressfältet och tryck sedan på Ikon för textinmatning på tangentbordet.