account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Slå på eller stänga av skärmen

    När din enhet är på och lämnas oanvänd under en viss tid blir skärmen mörkare och stängs av för att spara batteri. Du kan ändra hur länge skärmen ska vara aktiv innan den stängs av.

    När skärmen är avstängd kan enheten vara låst eller olåst beroende på skärmlåsinställningen. Se Skärmlås.

    Slå på eller stänga av skärmen

    • Tryck kort på strömknappen Ikon för ström av/på.

    Ange efter hur lång tid skärmen ska stängas av

    1. Tryck på Inställningar > Skärm > Viloläge.
    2. Välj ett alternativ.
    Var den här informationen användbar?
    Ja Nej
    Dina synpunkter uppskattas verkligen!
    Varför var den här informationen inte användbar?
    Skicka in
    Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
    Hitta din produkt
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.