Synkronisera med Microsoft Exchange ActiveSync

Om företaget använder ett Microsoft Exchange ActiveSync-konto kan du få åtkomst till företagskontots e-postmeddelanden, avtalade tider i kalendern och kontakter direkt på enheten. Efter installationen kan du hitta din information i programmen Mejl , Kalender och Kontakter .

Fingeravtrycksfunktionen kan inte användas i USA.

Om du har konfigurerat ett Microsoft Exchange ActiveSync-konto (EAS) på Xperia-enheten kan EAS-säkerhetsinställningarna begränsa vilken typ av låsskärm du kan använda, till exempel endast PIN-kod eller lösenord. Det här händer om nätverksadministratören av säkerhetsskäl ställer in en särskild typ av låsskärm för samtliga EAS-konton i företaget. Kontakta nätverksadministratören på ditt företag om du vill veta vilka nätverkssäkerhetsprinciper som används för mobila enheter.

Konfigurera ett Exchange ActiveSync-konto för synkronisering

1. Tryck på Inställningar > Användare och konton > Lägg till konto > Exchange ActiveSync.
    2. Ange din e-postadress och ditt lösenord för företaget.
    3. Tryck på NÄSTA. Om det misslyckas kan du ange domän- och serverinformationen för kontot manuellt och sedan trycka på NÄSTA.
    4. Slutför genom att följa anvisningarna på skärmen.
    5. Tryck på Visa fler synkroniseringsalternativ för att välja en synkroniseringsmetod, ett synkroniseringsintervall och vilka data du vill synkronisera med enheten.
    6. Tryck på NÄSTA och välj hur du vill aviseras när du får nya e-postmeddelanden.
    7. Tryck på NÄSTA, skriv ett namn för företagskontot och tryck på Avsluta konfigurationen.
    8. Om du uppmanas att göra det aktiverar du enhetsadministratören så att företagsservern kan ställa in vissa säkerhetsregler, t.ex. för att inaktivera röstinspelning och använda lagringskryptering.

Ta bort ett EAS-konto

1. Tryck på Inställningar > Användare och konton.
    2. Välj det EAS-konto du vill ta bort.
    3. Tryck på Ta bort konto.
    4. Tryck på Ta bort konto igen för att bekräfta.