Använda enheten som plånbok

Du kan använda enheten för att betala för varor utan att behöva använda din verkliga plånbok och du kan hantera alla betalningstjänster du har upprättat på enheten på ett ställe. Kom ihåg när du gör en betalning att aktivera NFC-funktionen innan rör vid en kortläsare med enheten. Mer information om NFC finns i NFC.

Det är inte säkert att mobila betalningstjänster är tillgängliga i din region. För enheter med dubbla SIM-kort stöds NFC-initierade betalningar endast för NFC-aktiverade SIM-kort på SIM-kortplats 1.

Hantera betalningstjänster

1. Kontrollera att NFC är aktiverat i enheten.
    2. Tryck på Inställningar > Appar och aviseringar > Avancerat > Standardappar > Tryck och betala. En lista med betalningstjänster visas.
    3. Hantera betalningstjänsten efter behov. Du kan till exempel ändra din standardbetalningstjänst.