Bättre ljud

Du kan få bättre ljud på enheten genom att manuellt aktivera individuella ljudinställningar, exempelvis equalizern och surroundljud. Du kan använda dynamisk normalisering för att minimera volymskillnaderna mellan låtar eller videor.

Förbättra ljudet automatiskt

1. Tryck på Inställningar > Ljud > Ljudinställningar.
    2. Aktivera funktionen ClearAudio+ genom att trycka på skjutreglaget.

Justera ljudinställningarna manuellt med equalizern

1. Tryck på Inställningar > Ljud > Ljudinställningar.
    2. Om ClearAudio+-funktionen är aktiverad drar du i skjutreglaget för att inaktivera den.
    3. Tryck på Ljudeffekter > Equalizer.
    4. Justera ljudet manuellt genom att dra frekvensbandsknapparna. Om du vill välja en förinställning trycker du på Ikon för musikequalizer, väljer en förinställning och trycker sedan på OK för att bekräfta.

Manuell justering av ljudinställningar påverkar inte röstkommunikationsapparna. Ljudkvaliteten i röstsamtal påverkas exempelvis inte.

Minimera volymskillnader med dynamisk normalisering

1. Tryck på Inställningar > Ljud > Ljudinställningar.
    2. Aktivera funktionen Dynamisk normalisering genom att trycka på skjutreglaget.