Redigera text

Du kan välja, klippa ut, kopiera och klistra in text medan du skriver. Du öppnar redigeringsalternativen genom att trycka till två gånger på den inskrivna texten. Redigeringsalternativen blir då tillgängliga via ett programfält.

Programfältet

Beroende på den valda texten är följande åtgärder tillgängliga:

• Klipp ut

• Kopiera

• Klistra in

• Dela

• Markera allt

Alternativet Klistra in visas endast när du har sparat text i urklipp.

Markera text

1. Dubbeltryck på ett ord för att markera det.
    2. Du kan dra i flikarna på båda sidor av det markerade ordet om du vill välja mer text.

Redigera text

1. Tryck två gånger på den inskrivna texten för att öppna appfältet.
    2. Välj den text som du vill redigera och använd sedan appfältet för att göra önskade ändringar.