Tysta enheten med Stör ej

Aktivera Stör ej om du vill tysta ljud samt begränsa vibrationer och visuella indikeringar i situationer där du inte vill bli störd, till exempel nattetid.

Aktivera Stör ej

1. Öppna snabbinställningspanelen genom att dra statusfältet nedåt med två fingrar.
    2. Tryck på Ikon för Stör ej.
    3. Tryck på Ikon för fler alternativ för att ställa in begränsningsnivån.
    4. Välj begränsningsnivå genom att trycka på Helt tyst, Endast alarm eller Bara prioriterade.
    5. Välj hur länge du vill att Stör ej ska vara aktiverat och tryck på KLAR.

Stör ej kan även aktiveras genom att trycka volymknappen nedåt när enheten är i vibrationsläge Ikon för vibrerande ringsignal.

Inaktivera Stör ej

1. Tryck volymknappen uppåt.
    2. Om Bara prioriterade ställts in trycker du på Stäng av nu.

Stör ej kan även inaktiveras genom att trycka på Ikon för tystad ringsignal eller Ikon för total tystnad via snabbinställningspanelen.

Begränsningsnivåer

Ikon för total tystnad

Helt tyst

Alla vibrationer och alla ljud för ringsignal, media och alarm är avstängda.

Ikon för tystad ringsignal

Endast alarm

Ljudet för ringsignal är avstängt. Ljud för alarm och media är fortfarande på.

Ikon för tystad ringsignal

Bara prioriterade

Du tar endast emot de aviseringar och samtal du har valt. Ljud för alarm och media är fortfarande på.

Ställa in Prioritet

1. Tryck på Inställningar > Ljud > Stör ej > Tillåts endast i Prioritet.
    2. Tryck på skjutreglagen för att aktivera ett eller flera alternativ.

Du kan ställa in att vissa program åsidosätter prioriteten. Se Aviseringar.

Blockera synliga störningar

1. Tryck på Inställningar > Ljud > Stör ej > Blockera synliga störningar.
    2. Tryck på skjutreglagen för att aktivera ett eller flera alternativ.

Automatiska regler

Du kan ställa in automatiska regler för att aktivera Stör ej -läget för vissa tider eller händelser.

Ställa in en automatisk regel

1. Tryck på Inställningar > Ljud > Stör ej.
    2. Tryck på en automatisk regel, till exempel I helgen.
    3. Tryck på alternativen för att ställa in regelns namn, tid och beteenden efter önskemål.
    4. Tryck på skjutreglaget för att aktivera regeln.

Om du vill skapa en ny regel trycker du på Lägg till fler och följer anvisningarna på skärmen.